Fri fragt ved køb min. 500 DKK

Hudplejerutine

Hudplejerutine
At få en sund, stærk og flot hud, handler først og fremmest om, at vælge de rette produkter til din hudtype. Og om tålmodighed. Det tager nemlig 3-4 uger for hudcellerne at forny sig, og der kan derfor sagtens gå 1 måned inden du ser synlige resultater fra din pleje af huden.
Hvor mange af os er flittige til, at tilføre næring til huden, glemmer (eller fravælger) vi ofte noget af det aller vigtigste: at rense vores hud. Det er vigtigt for at huden kan ånde, fjerne døde hudceller og give huden mulighed for, at generere nye hudceller. Bruger du makeup dagligt er det blot endnu vigtigere, at du renser huden hver dag - og særligt om aftenen, da det er om natten at huden arbejder bedst på at regenerere sig og udvikle nye, friske hudceller. Det modvirker samtidig, at huden porer stoppes til og leder til urenheder.

Se her, hvordan du kan bruge vores produkter i din daglige ansigtshudplejerutine:

  1. Fjern makeup med Facial Cleanser. Brug Eye Makeup Remover til at fjerne øjenmakeup.
  2. Vask ansigtet med Ansigtsrens m. Collagen. Brug gerne vores antibakterielle ansigtssvamp.
  3. Rens huden i dybden med Exfoliating Scrub Mask, 1-2 gange om ugen.
  4. Dup huden med Skin Tonic, der lukker porerne i huden og giver en frisk glød.
  5. Afslut med en creme der passer til din hudtype - fx Silky Sebum Creme, Mimose Creme m. Collagen eller All Day Creme. Husk, at anvende en creme med solfaktor i dagtimerne.
  6. Anvend eventuelt Bio Eye Gel omkring øjnene, for at give ekstra fugt og næring til trætte øjne. Den kan også sagtens anvendes flere gange i løbet af dagen for at friske øjnene op.

Flere indlæg

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Alle kommentarer godkendes inden de offentliggøres.