TV2 Go' aften Danmark - 10. marts 2010
Ny duftserie Summertime

Mød Danmarks duftdronning, der har 35 års jubilæum i at udvikle parfumer.


Klik på billedet for at se mere om denne spændende serie.

Velkommen

Shangri-La serien er en specialserie inden for hudpleje produkter. Sortimentet består af de nødvendige ting til den daglige pleje, ikke kun for ét af familiens medlemmer, men for hele familien, fra den yngste til den ældste. Shangri-La serien er fremstillet med henblik på det danske klima. Alle produkterne er højkoncentrerede - drøje, og dermed meget økonomiske i brug. I forbindelse med fremstilling af produkterne anvendes KUN de allerbedste og fineste råvarer, uden hensyntagen til prisen. Til gengæld lægges der i stedet vægt på at opnå den største renhed af de pågældende råvarer, for at kunne fremstille produkter af usædvanlig høj kvalitet, til glæde for forbrugerne, og til gavn for miljøet.

Shangri-La´s produkter præsenterer vore idealer. Vi har det ufravigelige princip, at vi KUN vil fremstille produkter af de allerfineste råstoffer og af de bedste kvaliteter. Det er heri hele forskellen ligger fra det ene mærkevare produkt til det andet.

Shangri-La´s miljøvenlige indstilling har sat sit urokkelige præg på arbejdsgangen ned til mindste detalje. For os er det essentielt, at råvarerne i produkterne er naturlige og fremstillet efter det faste princip, at naturen ikke skal betale for vort velvære.

Gå på opdagelse på vores hjemmeside, og brug Butikken, hvis du gerne vil prøve vores produkter.