Om Shangri-La

Shangri-La blev stiftet i 1968. Stifteren Erling Westphal har altid været forud for sin tid. Her ved årtusinde skiftet, taler vi således om "den grønne bølge". Men allerede for ca. 40 år siden, i 60´erne, var det disse tanker der var den egentlige årsag til at firmaet Shangri-La blev grundlagt.
Erling Westphal beskæftigede sig allerede dengang med sund levevis. I 50´erne og 60´erne var han aktiv "helseprofet". Han var således pionér indenfor vegetarismens udbredelse og dybt engageret i naturhelbredelse, helseprodukter samt i miljøforhold. Det var et særsyn på daværende tidspunkt, hvor den kemiske industri var i en rivende udvikling.
Holdningen om at spise og leve sundt, affødte også ønsket om at anvende rene og naturlige produkter til den daglige, personlige pleje, og derved opleve den ultimative velvære, indvendigt såvel som udvendigt.
Valget af navnet Shangri-La var ingen tilfældighed, da det står for skønhed, velvære, glæde og harmoni. Siden 1975 har Doris L. Westphal været dybt engageret i Shangri-La, og parret leder i dag en moderne virksomhed i udvikling, men stadig med grobund i de værdier og idealer som skabte ideen til Shangri-La i 1968.
Shangri-La fabrikken er beliggende i Bøvl ved Sdr. Omme. Her produceres Shangri-La produkterne og sælges så via depoter og sælgere i hele landet.
Shangri-La er skønt beliggende som en oase ude midt på den jyske hede. Navnet Shangri-La henviser til skønhed, fred, harmoni og evig ungdom. Legenderne fortæller, at langt borte i Tibets bjerge, findes Shangri-La dalen, hvor beboerne lever afsondret fra omverdenen, men de lever i fred og fordragelighed med hinanden og naturen, og derfor ældes de ikke..